NMC gyártmányú kül-és beltéri díszitőelemek

Az NMC hosszú évek óta nagy tapasztalattal rendelkezik a minőségi dekorációs anyagok gyártása terén. E tapasztalat és lelkiismeretesség vezetett a márka elismeréséhez és az ISO 9001 minősítés elnyeréséhez. NMC gyártmányú kül-és beltéri díszitő elemek nagy választékkal állnak a vevők rendelkezésére igyekezve minden igényt kielégíteni. A díszléceknek csekély a súlya, könnyen felszerelhetőek bárhová, homlokzati ablakkeret díszítésről, vagy egy szoba sarokdíszítéséről legyen is szó, tökéletesen ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a hagyományos gipszstukkóval teljesen megegyező a megjelenés, a hatás!

NMC katalógus 2020 (.PDF letöltés)

NMC katalógus 2014 (.PDF letöltés)

Decoflair katalógus (.PDF letöltés)

Díszléc rozetta (.PDF letöltés)

Kültéri díszlécek (.PDF letöltés)

Rejtett világítás díszlécek (.PDF letöltés)


Árajánlat készítés

2 munkanapon belül elkészítjük árajánlatunkat. (Egyedi gyártású és nem raktári készleten tartott termékek esetén az ajánlat elkészítése több időt igényel.)

Kérjen árajánlatot: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Beltéri díszlécek, díszítőelemek

Egyedi, igényes megjelenést szeretne otthonában, vagy üzletében és nem szeretne aránytalanul sokat fizetni érte?
Akkor a legjobb helyen jár!

Nálunk mindent megtalál, ami otthona, környezete megszépítéséhez szükséges, akár beltéri akár homlokzati
díszítésről legyen is szó.

A díszléceknek csekély a súlya, könnyen felszerelhetőek bárhová, homlokzati ablakkeret díszítésről, vagy egy szoba sarokdíszítéséről legyen is szó, tökéletesen ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a hagyományos gipszstukkóval teljesen megegyező a megjelenés, a hatás!


Rejtett világítás

Rejtett világítás és a mennyezet–fal találkozásának takarására, díszítésére szolgáló holker léc egy díszlécben!

A díszlécben a flexibilis fénykábel helye már előre kialakításra került, így a díszléc felszerelése után a fénykábelt helyezze el benne és már használhatja is ezt a dekoratív világítás megoldást.


Homlokzati díszlécek

Kültéri polisztirol hab anyagú díszléceink segítségével egyedivé teheti homlokzatát! Kiváló minőségű termékeink használata biztosítja Önnek, hogy nagyon sok évig ne legyen gondja a homlokzatának díszítésével, nem okoz kárt benne az eső, a fagy, a kérgesített felületű díszléceink speciális bevonata biztosítja, hogy nem fog lepattogni, leperegni a festék.

További termékeink: rozetták, betűk,számok, feliratok stb.

Kövess minket!