Miért ajánljuk az álpadló rendszert?

Az általunk forgalmazott Lindner álpadló rendszer lehetővé teszi irodaterek, gyártóterek, középületek, számítógépközpontok és valamennyi alkalmazott épületek számára hogy gépészeti, elektromos vezetékek rejtett kiépítésűek lehessenek.

A kazettás és csap-horony illesztésű álpadló lapok sokrétű alkalmazhatóságával lehetőség nyílik ,a fel nem függeszthető gépészet elvezetésére, esztétikus eltakarására. A gyártó sokoldalúságát jellemzi, hogy külön szerviznyílás építhető be a kazettás és a csap-horny illesztésű álpadló lapokba egyaránt. Megnyitva ezzel a teret a gépészeti felújítások, karbantartások, átépítések előtt. A környezetbarát- és tudatos termék gyártása mellett, a magas tűzvédelmi követelményeknek való megfelelést is sikerült megvalósítania a gyártónak.

Álpadló rendszer bemutató anyag:

LINDNER álpadló részletes bemutató anyaga (.PDF LETÖLTÉS)

Megvalósítjuk elképzelését!

Cégünk vállalkozik arra, hogy Önökkel közösen megalkotott igényeket a legoptimálisabb anyagfelhasználással és szakértelemmel valósítsa meg.


Árajánlat készítés

2 munkanapon belül elkészítjük árajánlatunkat. (Egyedi gyártású és nem raktári készleten tartott termékek esetén az ajánlat elkészítése több időt igényel.)

Kérjen árajánlatot: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Termékismertető

Beépítési technológia szerint:
• bontható
• nem bontható

Összetételük szerint:
• szálerősítésű kalciumszulfátból (NORTEC)
• nagy sűrűségű faforgácslapból (LIGNA)
• présőrölt alumíniumból (PRODATA)
• üveg anyagú lapok (LUMEN)

Az adott tér kialakításának megfelelően a legelőnyösebb kiválasztható

Kazettás álpadló rendszer

Kiemelkedő előnye hogy nagyon rugalmasan alakítható az adottságokhoz. Elsősorban olyan helyszínek kialakításához ajánljuk, ahol fontos, hogy könnyen hozzá lehessen férni a terem minden pontjában az üregben vezetett elektromos és egyéb hálózatokhoz.

Legfontosabb jellemzője, hogy bontható, tehát a kialakítás után elemei cserélése könnyen és gazdaságosan kivitelezhető.

A LIGNA és a NORTEC lapok

A LIGNA és NORTEC lapok felszíne burkolattal, oldalai műanyag él védővel, alja pedig acéllemezzel vagy alufóliával is rendelhető. Összetétele kalciumszulfát más néven gipszrost illetve faforgács. Előnyei közé sorolható még a rövid szerelési idő, különösen, ha már burkolattal van ellátva.

FLOOR & MORE – ÜREGES ÁLPADLÓ

Az üreges álpadló legfontosabb jellemzője, hogy kialakítása után roncsolás mentesen nem bontható. A lapok többszörös csap-hornyos (nútos) megoldással és speciális ragasztóval kapcsolódnak egymáshoz. Kiállítótermek, lift előterek, irodák, ipari és gyártócsarnokok, nedves helységek kialakításához ajánljuk elsősorban ezt a megoldást. A lapok minden, burkolatfajta, fogadására alkalmas. Felszíne egyenletes, sík, folytonos felület. A gyártó a burkolat mintázatának megválasztásához nagyfokú szabadságot biztosít, ami a kazettás rendszernél korlátozott. Kialakításának köszönhetően teherbírása nagyobb, mint a kazettás álpadlónak.

Az alábbi tartozékok a tökéletes álpadló kialakítását segítik elő. Ezen termékek nélküli összeszerelésért a gyártó sem vállalja a garanciát. Fontos, hogy a teljesítmény nyilatkozat nem a termékekre, hanem a rendszerre szól. Tehát csak abban az esetben érvényes, ha a cégünk által forgalmazott segédanyagok felhasználásával történik a kivitelezés.

Üreges és kazettás álpadlóhoz
• menetrögzítő
• falcsatlakozó szivacscsík
• 1 K kellősítő
• támaszragasztó

Üreges álpadlóhoz
• F&M rögzítő ragasztó

Kazettás álpadlóhoz
• fejlemezek

Álpadló támaszok

A kivitelezés szempontjából elengedhetetlen tartozék a támasz, mely az állítható méretének köszönhetően az ajzattól tetszőleges magasságra helyezhetőek az álpadló lapok.

Előnyök:

Egy támasztípus, minden alkalmazási területhez
- Kapcsolószekrényekhez, C-profillal
- Áthidalásokhoz, kiváltásokhoz
- Támasz visszahorgonyzáshoz
- Támasz merevítők alkalmazásához
- A lapok csavaros rögzítéséhez

Egyszerűen szerelhető

Védett megoldás

 

Kövess minket!