Termékek


Könnyűszerkezetes családi ház

A PROFILHÁZ építésénél természetes anyagokat alkalmaznak, és kihasználják a környezet adta lehetőségeket. A ház váza hidegen hajlított acél profilokból készül. A külső oldal felől OSB lapborítás kerül a profilvázra, majd polisztirolhab hőszigetelés és végül a kívánt homlokzatburkolat, ami lehet vakolat, vagy ragasztott lapburkolat. A profilok közét szálas hőszigetelő anyaggal töltik ki. A belső oldalon egy párazáró réteg és két réteg gipszkarton borítja a falvázat. A belső felület festhető, illetve tapétázható. A közbenső födém készülhet könnyűszerkezetes technológiával és alulbordás betonlemezként is, attól függően, hogy a megrendelő milyen komfortérzetet szeretne.

 

  Könnyűszerkezetes családi ház műszaki leírás

 

Gipszkartonok

A meglévő lakások és épületek belsőépítészeti felújításához, átalakításához, teljeskörű rendszereket kínálunk. 

 Rigips rendszerek elemei és termékei

 

 

 

 

Norgips rendszerek elemei és termékei


 

Álmennyezetek

Az Armstrong állandóan innovatív megoldásokat hoz létre, amelyek fejlődésre sarkalják a belsőépítészetet, és egyben javítják az életminőséget a munkahelyen, játszó-, tanuló- és gyógyászati terekben.

 

Armstrong álmennyezeti rendszer

 

Álpadló

A kazettás és csap-horony illesztésű álpadló lapok sokrétű alkalmazhatóságával lehetőség nyílik ,a fel nem függeszthető gépészet elvezetésére, esztétikus eltakarására. A gyártó sokoldalúságát jellemzi, hogy külön szerviznyílás építhető be a kazettás és a csap-horny illesztésű álpadló lapokba egyaránt. Megnyitva ezzel a teret a gépészeti felújítások, karbantartások, átépítések előtt. A környezetbarát- és tudatos termék gyártása mellett, a magas tűzvédelmi követelményeknek való megfelelést is sikerült megvalósítania a gyártónak.

 

Álpadló

Terhelés vizsgálat 1

Terhelés vizsgálat 2

Tűzvizsgálat  

 

Szigetelések

Válasszon az alábbi gyártók közül:

 

Dekoráció

NMC gyártmányú kül-és beltéri díszitőelemek Az NMC hosszú évek óta nagy tapasztalattal rendelkezik a minőségi dekorációs anyagok gyártása terén. E tapasztalat és lelkiismeretesség vezetett a márka elismeréséhez és az ISO 9001 minősítés elnyeréséhez.

NMC-Kül-és Beltéri dekorációk világa  

Ajtó, ablak

A Josko a formatervezés szinonimája. Az innovatív formatervek világban a Josko az iparág piacvezetője. Nálunk a középszer sohasem volt elfogadott – otthon érezzük magunkat a tökéletesség világában. Teljesen letisztult kivitel és forma, első osztályú technológia. Exkluzív ízlésvilágunkat számtalan emberrel osztottuk meg, akiknek útja – már amennyiben életük otthonát tervezhetik meg – gyakran keresztezi a miénket. Aki modern lakást épít, korszerűen is szeretne élni.

Vannak azonban alapkövetelmények, amelyeket a világon semmilyen trend sem tud leváltani. Ilyen például a vágy, hogy otthonunkat biztonságosnak és otthonosnak érezzük. Éppen ezért egyesítik mindig a Josko formatervek az olyan műszaki adottságokat, mint például a legjobb hőszigetelési érték és a sorozattermékekbe is beépített betörésvédelem.

 

Tudjon meg többet, a kifizetődő megoldásokról.

Keresés


HírlevélLeiratkozás

Kapcsolat

ISOWELT Kft.
ISOWELT Line Kft.


Iroda:
2043 Budaörs, Gyár u. 2.
Levelezési cím:
2058 Budaörs, Pf 14.
Telefon:
23/503-841, 23/500-202
Fax:
23/503-843
e-mail:
isowelt@isowelt.hu

My statushívjon minket skype-on!